Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Vlissinger vast op verdenking diefstal en heling

Toegevoegd: 16-11-2016, 09.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 29-jarige Vlissinger is vannacht bij een garagebox aan de Oude Industrieweg aangehouden op verdenking van diefstal en heling. 


Surveillerende agenten zagen de man rond 00.40 uur met zijn personenauto naast de garagebox staan. De achterklep van de auto stond open en ook de deur van de garage was geopend. De man was wat aan het ‘rommelen’ tussen de auto en de garage maar toen hij in de gaten kreeg dat er politie naar hem toe kwam, sloot hij de garagedeur. De surveillerende agenten besloten hierop poolshoogte te gaan nemen.

In de auto troffen de agenten gereedschap aan en wat zaken die inbrekers veelal gebruiken wanneer zij op dievenpad gaan. Het ging volgens de politie onder meer om handschoenen en donkere kledingstukken. Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Vlissingen is het in de voor de nachtrust bestemde tijd niet toegestaan om met dit soort zaken op de openbare weg te komen is de man aangehouden.

Agenten hebben ook in de garage gekeken en zij troffen hier ook nog het nodige gereedschap aan. Sommige van die gereedschappen waren voorzien van stickers van verschillende bouwbedrijven. Naast het overtreden van de APV is de aangehouden verdachte daarom ook nog diefstal en heling ten laste gelegd. De man had een vage verklaring over de herkomst van al het gereedschap.

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast. Hij zal vandaag worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren