Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuring voor oversteken snelweg

Toegevoegd: 16-11-2016, 16.46 uur
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 tussen Goes en Heinkenszand heeft de politie vandaag iemand bekeurd voor het oversteken van de snelweg. 


Op een foto van een weginspecteur van Rijkswaterstaat is te zien dat de automobilist zijn voertuig op de vluchtstrook heeft gezet en een briefje heeft achtergelaten met de mededeling dat hij vanwege een lege accu op weg is naar het dichtstbijzijnde tankstation.

De politie heeft de automobilist een bekeuring gegeven voor deze levensgevaarlijke actie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (17-11-2016 om 00:18)
Er staan niet voor niets om de 2 km praatpalen langs alle (auto)snelwegen! Ben je geen lid van de wegenwacht dan kun je dat per direct alsnog worden. Die kunnen en mogen je vervolgens direct en als enige ter plaatse helpen.
Zeeuwse showride (16-11-2016 om 21:47)
@Kees en Boer Koole. Kennelijk hebben jullie de ballen verstand van techniek :) vooral slecht als boer zijnde ;) een auto heeft zijn dynamo nodig om de accu bij te laden en te blijven draaien zeker met de huidige electronische randzooi en sowieso het motormangement. Zelfs diesels scheiden er tegenwoordig zonder accu / dynamo mee uit door allerlei managementzooi.
Jan huizen (16-11-2016 om 21:42)
Als het laadsysteem van een auto stuk is, loopt je accu leeg, de motor kan dan niet bij laden, en uit eindelijk val je wel degelijk stil. En 112 is niet voor een pechgevalletje, daar hebben we de wegenwacht voor.
Piet Kriek (16-11-2016 om 20:22)
@ jan geuze, nee geen emmer stroom, maar een doosje bougievonkjes natuurlijk. De alom bekende oude werkplaatsgrap voor beginnende leerling monteurs die nog nergens wat van weten en nog alles geloven wat ze voorgeschoven krijgen. Zo naïef zijn ze bij de politie niet.
jan geuze (16-11-2016 om 19:47)
Boer Koole en kees met een lege accu kun je wel rijden als de dynamo goed werkt maar ik vermoed dat de dynamo stuk was en dan raakt de accu leeg en kun je niet verder rijden hij had beter een praatpaal kunnen gebruiken en om hulp gevraagd was hij goedkoper uit geweest
jan geuze (16-11-2016 om 19:38)
en wat wilde hij daar gaan halen bij de benzinepomp een emmertje STROOM
Cookie-instellingen beheren