Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Bekeuring voor oversteken snelweg

Toegevoegd: 16-11-2016, 16.46 uur
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 tussen Goes en Heinkenszand heeft de politie vandaag iemand bekeurd voor het oversteken van de snelweg. 


Op een foto van een weginspecteur van Rijkswaterstaat is te zien dat de automobilist zijn voertuig op de vluchtstrook heeft gezet en een briefje heeft achtergelaten met de mededeling dat hij vanwege een lege accu op weg is naar het dichtstbijzijnde tankstation.

De politie heeft de automobilist een bekeuring gegeven voor deze levensgevaarlijke actie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (16-11-2016 om 19:24)
Dit is voor de persoon gelukkig goed afgelopen om zijn weg op de auto weg te begeven om benzine te halen voor zijn auto
Boer Koole (16-11-2016 om 19:19)
lege accu, wat een lariekoek, zolang de motor draait voorziet die in zijn eigen stroom en heeft die geen energie uit de accu nodig. tenzij hij opnieuw moste starten op de snelweg omdat hij zelf zijn motor had uitgezet, wat ook niet kan want parkeren mag niet op de snelweg. Bezienepompen verkopen ook al helemaal geen accu's...Ik snap niet waarom ze die auto niet direct hebben laten slepen op kosten van de eigenaar. Tevens maar zo een gedragstest laten doen want deze persoon mist duidelijk een een paar strootjes en kan niet met een auto overweg. Maar bewust lomp, gestoord en gevaarlijk gedrag aanpakken ? welnee, dat doen we in dit land toch niet ? een klein bekeurinkje is natuurlijk vast voldoende gestraft ? zwakte heet dat.
kees (16-11-2016 om 19:08)
De snelweg oversteken naar een tankstation voor een lege accu? Ten eerste blijft de auto zonder accu doorrijden al start hij niet meer. En dan nog, heeft een tankstation een nieuwe accu?
oplettend (16-11-2016 om 17:48)
bezopen van de politie om dan een bekeuring te geven!!!! Hebben niks anders te doen. Geeft die man nog aan wat hij aan t doen is en waarom die auto daar staat en dan nog een bekeuring. nou ik betaalde hem noooooooit Hoe moet je het dan doen?????
Fred (16-11-2016 om 17:28)
Hij had beter eerder 112 gebeld, dan had hij met voertuig en al verplaatst geworden. Gelukkig goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren