Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Bekeuring voor oversteken snelweg

Toegevoegd: 16-11-2016, 16.46 uur
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
De automobilist liet zijn auto achter vanwege een defecte accu.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 tussen Goes en Heinkenszand heeft de politie vandaag iemand bekeurd voor het oversteken van de snelweg. 


Op een foto van een weginspecteur van Rijkswaterstaat is te zien dat de automobilist zijn voertuig op de vluchtstrook heeft gezet en een briefje heeft achtergelaten met de mededeling dat hij vanwege een lege accu op weg is naar het dichtstbijzijnde tankstation.

De politie heeft de automobilist een bekeuring gegeven voor deze levensgevaarlijke actie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (20-11-2016 om 01:45)
112 bellen? En je auto wordt verplaatst? Wat dachten jullie van naar de praatpaal lopen en de wegenwacht laten komen? Je boete niet betalen? Haha, dan loopt hij op den duur wel op. wijze woorden lees ik hier! Helaas kan je accu inderdaad leeglopen, als hij niet opgeladen wordt tijdens het rijden, waarschijnlijk probleem met de dynamo. Emmertjes stroom bij de pomp, benzine? En wijsheid in een doosje! Maar gelukkig heeft hij alleen een bekeuring, naast de pech, en geen letsen opgelopen.
Ko (19-11-2016 om 15:53)
Zeeuwse showride kijk eens goed naar de foto. Volgens mij staat er een praatpaal net voor dat bosje wat verderop langs de weg.
Zeeuwse showride (19-11-2016 om 09:38)
@Jan my @ss dat er om de 2km nog praatpalen staan op het Zeewse deel van de A58. Daarbij, zoals ik al zei: ALLE!! praatpalen uit HEEL Nederland zullen in 2017 VERDWIJNEN. Overbodig geworden door de mobiele telefonie
Bep (18-11-2016 om 08:22)
Daar hebben ze mobiele telefoons voor uitgevonden. De hele dag zit men te bellen en nu is de accu op en men loopt weg. Tssss belachelijk. Er zijn zat apps die je kan instaleren en bij pech even bellen. Zijn beltegoed was zeker op!!! Hoe gevaarlijk en dom kan je zijn!!
jan (17-11-2016 om 22:11)
Dit was op de A58 en daar staan praatpalen Zeeuese showride, en deze staan inderdaad om de 2 km t8m helvers heeft dus 100% gelijk
Zeeuwse showride (17-11-2016 om 13:15)
@Tom Helgers, u woont niet in Zeeland kennenlijk. Er staan hier nagenoeg geen praatpalen meer. Daarbij ALLE praatpalen langs de snelweg verdwijnen
Cookie-instellingen beheren