Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing voor onweer en windstoten

Toegevoegd: 17-11-2016, 10.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanavond is er kans op zware windstoten. Ook is er kans op onweer en korrelhagel. Het KNMI heeft code geel afgekondigd.


De waarschuwing geldt vanaf 19.00 uur en loopt tot middernacht. De windstoten kunnen oplopen tot ongeveer 90 kilometer per uur aan zee en 75 kilometer per uur landinwaarts. Volgens het weerbureau is er kans op blikseminslag, hagel en windstoten.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. "Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (19-11-2016 om 12:32)
Eén dag later. Géén harde windstoten, géén blikseminslagen, géén hagel. Een beetje regen en een stijve bries. Dat was alles. Het zoveelste natte klappertje van de KNMI. Vooral véél meer van dit soort weerwaarschuwingen uit laten gaan, dan trekt geen hond er zich meer iets van aan...
W. Kruit (18-11-2016 om 10:45)
Help, herfstweer, paniek, paniek!!
Cookie-instellingen beheren