Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Hennepkwekerij ontdekt in Biervliet

Toegevoegd: 17-11-2016, 10.06 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In een woning aan de Sint Pietersdijk in Biervliet is woensdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt. Een grote kwekerij was niet meer in werking, wel was er nog een kweektent met kleine planten aanwezig. De 27-jarige bewoner is aangehouden.


Agenten gingen rond 14.10 uur de woning binnen omdat er het vermoeden bestond dat er in de woning hennep werd geteeld. Bij het binnentreden roken de agenten direct een sterke henneplucht. Uiteindelijk werd in de kelder een hennepkwekerij ontdekt. Er waren geen planten meer aanwezig, in de kelder bevond zich alleen nog hennepafval. Op de bovenverdieping van het pand werd nog wel een kweektent aangetroffen met daarin 53 zeer kleine hennepplanten.

De politie heeft alle hennepgerelateerde materialen en de planten in beslag genomen. Deze zijn vernietigd. De bewoner is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren