Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Dode bij botsing auto - vrachtwagen Ritthem

Toegevoegd: 17-11-2016, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een botsing tussen een bestelauto en een vrachtwagen is vanochtend in Ritthem iemand om het leven gekomen.


Het slachtoffer is de bestuurder van de bestelauto. Deze kwam rond 09.50 uur op de Europaweg Noord bij een flauwe bocht frontaal in botsing met de vrachtauto. Vermoedelijk kwam de bestelauto op de verkeerde weghelft terecht. De vrachtwagen week uit en belandde in de berm.

Volgens de politie is de bestuurder van de vrachtwagen gewond geraakt. De beide voertuigen liepen flink wat schade op. De weg is momenteel afgesloten vanwege sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gast (19-11-2016 om 09:30)
heel veel sterkte voor de nabestaanden, hulpdiensten en ook voor de vrachtwagenchauffeur.
P (18-11-2016 om 15:02)
@Marco Selen, dat zie je goed zeg dat hij niet heeft geremd. Maar misschien is meneer niet goed geworden, denk namelijk niet dat dit opzettelijk was. Rare opmerking "hij heeft niet eens geremd"
Marita (18-11-2016 om 10:26)
vreselijk ongeluk , jammer dat de naam van het bedrijf zo duidelijk zichtbaar is . Voor veel mensen erg duidelijk wie het slachtoffer is . Heel veel sterkte voor de familie , collega's en hulpverleners
Marco Selen (17-11-2016 om 21:51)
Die bestuurder van de Caddy heeft niet eens geremd. De chauffeur van de vrachtwagen moet nog minstens 15 jaar z'n beroep uitoefenen, sterkte.
wim (17-11-2016 om 16:24)
Als je deze foto's ziet wat een vreselijk ongeluk weer een dode op de Zeeuwse wegen te betreuren je zal de boodschap maar thuis krijgen als nabestaande wij wensen U en de Uwen heel veel strekte toe voor de komende dagen, en voor de buschauffeur van harte beterschap die opgenomen is in ziekenhuis
marina (17-11-2016 om 12:52)
Vreselijk, sterkte en beterschap voor de trucker. Sterkte aan familie en alle betrokkenen/hulpverleners van het ongeval
Cookie-instellingen beheren