Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Trio gaat er met geld vandoor na transactie

Toegevoegd: 17-11-2016, 12.48 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft woensdagavond bij de Gouweveerse Zeedijk in Zierikzee twee mannen en een vrouw aangehouden voor het stelen van geld na een zakelijke transactie.


Het slachtoffer van de diefstal had rond 22.40 uur met de 28-jarige vrouw afgesproken om een transactie te doen in Lewedorp. Nadat de man had betaald ging de dame er samen met de twee mannelijke verdachten met een auto vandoor. Het slachtoffer zette de achtervolging in met zijn auto en waarschuwde de politie.

Agenten kwamen het voertuig van de verdachten tegen op de Weg van de Val bij Zierikzee. Ze gaven een stopteken, maar dit werd genegeerd. Uiteindelijk besloot de bestuurder op de GouweVeerse Zeedijk alsnog te stoppen. Het drietal werd aangehouden. Het gaat naast de vrouw om een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 28-jarige man uit Oosterland.

In de auto werd geld aangetroffen en dit is in beslag genomen. Van de 31-jarige man, die achter het stuur zat, is het rijbewijs ingevorderd. De verdachte rook naar alcohol, maar weigerde een blaastest. Het drietal is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-12-2016 om 10:28)
Zo, en nu een taakstrafje en ze zullen het nooooit meer doen. Lief blijven voor de criminelen. /sarcasm off.
Cookie-instellingen beheren