Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Ritthem is Middelburger (53)

Toegevoegd: 17-11-2016, 13.58 uur
Ter plekke ontstond een flinke ravage.
Ter plekke ontstond een flinke ravage.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De persoon die vanochtend om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Ritthem is een 53-jarige man uit Middelburg. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het slachtoffer zat in een bestelauto en kwam rond 09.50 uur op de Europaweg Noord in botsing met een vrachtwagen. Hij overleed ter plekke.

De vrachtauto werd bestuurd door een 54-jarige man uit Middelburg. Deze raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht. In verband met onderzoek was de weg geruime tijd afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreselijk (18-11-2016 om 16:26)
Cerebrus: ik vraag me dat ook altijd af. Maar soms zijn ongelukken zelfdoding en in dat geval is men natuurlijk voorzichtig met meldingen. Maar als dit bijv het gevolg is van tijdens het rijden appen oid... Dan zou dat idd leerzaam kunnen zijn voor anderen. Sowieso altijd zeer pijnlijk voor nabestaanden, zo'n onnodig ongeluk dat leidde tot de dood. Veel sterkte dus..
Cerebrus (18-11-2016 om 11:01)
Komt de oorzaak nog eens naar boven? Ik lees van alles over onderzoek maar over wat nou de oorzaak is geweest, daar hoor je nooit meer iets van. Mocht het bekend worden, dan leren anderen daar misschien van. Sterkte voor de nabestaanden.
André (17-11-2016 om 22:07)
@R Een buitengewoon domme opmerking. Sterkte familie en betrokkenen
Steve (17-11-2016 om 20:36)
Sterkte voor alle betrokkenen en nabestaanden
r (17-11-2016 om 14:14)
geen wonder dat hulpverleners pts oplopen. Met zulke beelden op je netvlies
Cookie-instellingen beheren