Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man met beperking is terecht

Toegevoegd: 18-11-2016, 16.42 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - De 33-jarige verstandelijk beperkte man die sinds gisteren werd vermist vanuit Clinge is terecht. Hij heeft een afstand van zo'n 25 kilometer afgelegd. Dat meldt de politie.


De man verliet rond 18.30 uur een zorginstelling en werd daarna niet meer gezien. De politie verspreidde een Burgernetbericht maar dit leverde niets op. Omdat de man medicatie nodig had werd ook een uitgebreid signalement verspreid.

Rond 16.15 uur kreeg de politie door dat de man aan was komen lopen bij een medische instelling in het Belgische Bornem, zo'n 25 kilometer van Clinge. Volgens de politie wordt hij zo snel mogelijk weer aan zijn eigen zorgkader overgedragen. Het is niet bekend of de man gewond is geraakt tijdens zijn tocht vanuit Clinge naar Bornem.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren