Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Brandlucht in ketelhuis ziekenhuis Oostburg

Toegevoegd: 18-11-2016, 18.15 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De brandweer heeft vrijdagavond een onderzoek ingesteld nadat in een ketelhuis van het Atoniusziekenhuis aan de Pastoor van Genklaan in Oostburg een brandlucht was geroken.


Rond 17.25 kwam een automatische brandmelding binnen. Kort hierop werd opgeschaald naar middelbrand en werden twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker op pad gestuurd. De brandweer nam ter plekke echter geen rook of brand waar en de situatie bleek dus mee te vallen. Omdat er wel een schroeilucht were geroken stelde de brandweer wel een nader onderzoek in.

De ketelruimte bleek veilig maar in één van de aanwezige machines was een storing ontstaan. "Dit heeft verder geen directe gevolgen voor het ziekenhuis", zo zegt de Veiligheidsregio Zeeland. De brandweer heeft het incident overgedragen aan de technische dienst van het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren