Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Thoolse vrouw betrapt met alcohol op

Toegevoegd: 19-11-2016, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Bij een alcoholcontrole op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom is vannacht een vrouw uit Tholen betrapt met te veel alcohol op.


De vrouw, 27 jaar oud, blies tijdens de controle 180 Ug/l. Het ging om een beginnend bestuurster dus ze zat boven de geldende limiet van 88 U/gl.

Haar rijbewijs mocht de Thoolse houden want voor een invordering was het alcoholgehalte nog niet hoog genoeg. Wel zal de vrouw een proces-verbaal krijgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WD (20-11-2016 om 14:18)
P v D, er wordt tegenwoordig wel degelijk gecontroleerd op blowers in het verkeer. Daarnaast is er niets oneerlijks aan om mensen op te pakken met een slok op die een gevaar vormen voor anderen.
michelle (19-11-2016 om 16:13)
Het alcoholpercentage was niet hoog genoeg om haar rijbewijs in te vorderen. Belachelijk!!
P van D (19-11-2016 om 15:44)
Oeei wat erg ! En hoe zat het met die 114000 jongens die zaten te blowen achter stuur die nacht in zeeland ? Weer lekker makkelijk hey Politie even blazen.. Maar moeite doen voor uitgebreide drugs gebruik controle is teveel werk ja ik begrijp het.. Ik hoop er ooit een dag komt dat al die blowende mensen ( geschat word 3 miljoen per dag alleen al in Nederland ) ook eens gepakt worden.. Het is zeer oneerlijk, alleen die paar mensen met alcohol op pakken ( is fout dat snap ik ) terwijl er miljoenen per dag gewoon rondrijden met blow op of achter stuur !!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren