Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto total loss na ongeluk N288 Biggekerke

Toegevoegd: 20-11-2016, 02.36 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Bij de Werendijke (N288) tussen Biggekerke en Zoutelande is vannacht een man met zijn auto tegen een boom gereden. Het voertuig is total loss.


De automobilist reed rond 01.00 uur met zijn voertuig vanaf de Rondweg Biggekerke over de N288 toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. Er ontstond een flinke ravage en naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen.

De bestuurder kon echter zelf uit het voertuig komen en hij bleek wonder boven wonder ook niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft de man meegenomen. Zijn voertuig raakte zwaar beschadigd en is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. De auto is total loss.

De weg werd ter plekke volledig afgesloten. Rond 01.50 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren