Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 89 km

Vanmiddag mogelijk zuidwesterstorm, code geel

Toegevoegd: 20-11-2016, 03.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Er is mogelijk een zuidwesterstorm op komst. Er is zondag namelijk windkracht 9 mogelijk. Het KNMI had zaterdag al waarschuwingscode geel afgekondigd: gevaarlijk weer.


Vooral in de middag komen er zware windstoten voor, boven land tot circa 90 km/uur, vlak aan zee tot ongeveer 100 km/uur. In het noordwestelijk kustgebied kunnen de windstoten volgens het KNMI lokaal nog wat hoger uitpakken. In de avond neemt de wind weer af.

Volgens het weerbureau kunnen het verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. De waarschuwing geldt tussen 11.00 uur en 18.00 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (20-11-2016 om 11:22)
het waait inderdaad erg hard gerust storm. wat ik me afvraag hoe hard zou het vannacht gewaaid hebben in het buitengebied van sluiskil? dat moet harder zijn geweest, wat een kabaal tegen mn dak vannacht geluidsoverlast vd wind
Cookie-instellingen beheren