Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (36) valt door de mand bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 20-11-2016, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij een alcoholcontrole in Sint-Annaland heeft de politie vannacht iemand betrapt die te veel alcohol had gedronken om nog te mogen deel te nemen aan het verkeer.


De controle vond plaats op de Langeweg en de overtreder was een 36-jarige man uit Stavenisse. Hij blies 420 Ug/l terwijl 220 Ug/l de limiet is. De man kreeg een rijverbod van 4 uur en moet ook verplicht een alcoholcursus volgen.

De 36-jarige man was overigens de enige van de 64 gecontroleerden die had gedronken. Ook bij een controle op de Ten Ankerweg in Tholen waren er geen overtreders. Hier werden door het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant in totaal 126 blaastesten afgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren