Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Eerste meldingen weersoverlast voor brandweer Zeeland

Toegevoegd: 20-11-2016, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer heeft zondagochtend de eerste meldingen binnengekregen van weersoverlast.


De meldingen kwamen vanaf 10.45 uur binnen en komen onder meer uit Kapellebrug, Kwadendamme, Terneuzen, Aardenburg, Oostkapelle, Aagtekerke en Vlissingen. Voor al deze meldingen is de brandweer op pad gestuurd.

Vooral in de middag komen er zware windstoten voor, boven land tot circa 90 km/uur, vlak aan zee tot ongeveer 100 km/uur. In het noordwestelijk kustgebied kunnen de windstoten volgens het KNMI lokaal nog wat hoger uitpakken. In de avond neemt de wind weer af.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (21-11-2016 om 01:10)
Had wel erger verwacht, vanwege wat ze af gaven, maar ze kunnen altijd overdrijven, in de middag was het lang niet zo erg als in de morgen en dat viel ook wel mee,je werd nog niet weg gewaaid dus.... Helemaal mee eens A. Winter, was gewoon een lekkere frisse lucht, zolang de boulevard niet afgesloten is zoals een paar jaar geleden, maar toen was het dan ook windkracht 12, dat is pas een storm, dit was gewoon een krachtig windje, meer niet. Maar ja dan ben ik ook een nuchtere zeeuw, we hebben wel erger mee gemaakt
A. Winter (20-11-2016 om 12:06)
Een beetje frisse lucht noem ik dat. Het blaast mooi alle gevallen bladeren bij elkaar. Totaal gebruikelijk in dit deel van het jaar, zoals elk jaar. Anderen noemen het normale weer "overlast". alsof je het weer aan wettelijke normen kan houden of zo. Al dat gezanik van ontevreden mensen die niet beter kunnen dan klagen over het weer ervaar ik zelf meer als overlast. Ga gewoon lekker naar buiten even uitwaaien en je zult zien dat al dat negativisme ook wegwaait.
Cookie-instellingen beheren