Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Flinke tak op bedrijfsauto Middelburg

Toegevoegd: 20-11-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een flinke tak is zondag terecht gekomen op een bedrijfsauto die in de Middelburgse wijk Dauwendaele stond geparkeerd.


Een ladderwagen van de brandweer arriveerde rond 15.20 uur bij de parkeerplaats aan het Vromoldsland. Op de auto bleken verschillende takken te liggen. Een deel hiervan kon eenvoudig naar beneden worden getrokken.

De ladderwagen is uiteindelijk uitgeschoven om het dak van de auto helemaal vrij te maken. Er kwam ook nog een tankautospuit ter plekke maar de bemanning hiervan hoefde niets te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.F. (21-11-2016 om 22:24)
Volgens de APV mogen bedrijfswagens langer dan 6 meter helemaal geparkeerd worden binnen de bebouwde kom. Het valt op dat er steeds meer van deze grote(re) wagens worden geparkeerd, sommige nemen zelfs anderhalve parkeervak in gebruik. En meestal niet bij de bestuurder ervan voor de deur maar bij de buren. Het wordt tijd dat men daar eens wat aan doet.
Cookie-instellingen beheren