Twee stormschades in Sint-Philipsland

Toegevoegd: 20-11-2016, 16.58 uur

In Sint-Philipsland is de brandweer twee keer ingezet.
In Sint-Philipsland is de brandweer twee keer ingezet.
1
© Foto: Brandweer Sint-Philipsland
Door: Roland de Jong

SINT-PHILIPSLAND - In Sint-Philipsland is de brandweer zondag twee keer ingezet voor meldingen van stormschade.

Rond 11.35 uur werd gemeld dat bij de Plataanstraat een boom op een woning dreigde te vallen. De brandweer heeft de boom omgezaagd en de weg weer vrijgemaakt. De gemeente heeft de rommel verder opgeruimd.

De tweede oproep kwam rond 13.05 uur binnen vanuit de Eendrachtstraat. Hier dreigde een boom op een tuinhuis te vallen. Het weghalen van enkele gevaarlijke takken zorgde er voor dat de situatie ook hier weer veilig werd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-11-2016 om 07:24)
De voor gaande weer gegevens van storm en regen was zeer goed aangegeven die afgelopen zondag plaats heeft gevonden wat weer een dure dag voor de verzekeringen zal worden gezien de schade die plaats heeft gevonden
Wim Kempeneers (21-11-2016 om 06:31)
Toch fijn dat de brandweer ook voor dit soort dingen paraat staat. Een boom die dreigt om te vallen, of zoals eerder dit jaar wateroverlast. Ondanks het feit dat dit wordt betaald van gemeenschapsgeld.