Tientallen meldingen stormschade in Zeeland

Toegevoegd: 20-11-2016, 17.09 uur

Brandweerlieden aan het werk in Middelburg.
Brandweerlieden aan het werk in Middelburg.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De zuidwesterstorm die vandaag over de provincie trok heeft een drukke zondag opgeleverd voor de vrijwilligers van verschillende brandweerposten in Zeeland.

Nadat rond 10.45 uur een eerste oproep binnenkwam vanaf de Brouwerijstraat in Kapellebrug werd het druk. De politie riep zelfs extra op om het alarmnummer 112 alleen te bellen bij levensbedreigende situaties en stormmeldingen door te geven via 0900-8844.

Tientallen keren moest de brandweer op pad worden gestuurd om te helpen bij stormschades. Via het alarmeringsnetwerk P2000 werd de Zeeuwse brandweer zeker 40 keer opgeroepen. Diverse ploegen zijn echter nog doorgestuurd dus het totale aantal meldingen ligt een stuk hoger. In onderstaande kaart ziet u de meldingen die via P2000 zijn doorgegeven.
 

Volg de alarmeringen van de hulpdiensten via P2000Zeeland.nl.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750