Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na inval in drugspand Clinge

Toegevoegd: 20-11-2016, 19.12 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge heeft de politie vrijdagavond een inval gedaan in een woning. Dit gebeurde omdat de politie vermoedde dat er drugs werd verkocht vanuit de woning. Enkele klanten en de dealer zijn aangehouden.


De politie hield voorafgaand aan de inval vier Belgen aan. Drie van hen bleken softdrugs in hun bezit te hebben. Deze drie legden verklaringen af en in overleg met de officier van justitie viel het flexteam van de politie rond 22.30 uur de betreffende woning aan de Prins Bernhardstraat binnen.

De bewoner werd direct aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. In de woning bevonden zich ook twee bezoekers die softdrugs bij zich hadden. Ook zij werden opgepakt. Bij een huiszoeking werden vervolgens ongeveer 600 gram hennep, een balletjespistool, een weegschaal en een geldbedrag van ruim 1.600 euro aangetroffen.

De verdachte heeft intussen een bekennende verklaring afgelegd. Hij zal maandag voor de Rechter-Commissaris geleid worden. Volgens de politie hadden omwonenden van het pand regelmatig geklaagd over overlast. “Uiteindelijk hebben deze meldingen dus tot deze actie geleid”, zo zegt de politie.

Bij de actie waren ook de recherche en politie-agenten bij van de Belgische politiezone Waasland-Noord betrokken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonieme Straatbewoner (30-11-2016 om 09:51)
Hij zal het nooit leren, naar de kinderen worden ook niet gekeken. Lopen hele dagen op straat rond en de jongste is 4. Niemand die zich ermee bezig houd dat mag allemaal in NEDERLAND. Kot zit vol met junken en niet alleen in het weekend, kinderen krijsen om 12 uur snachts nog. Hopelijk gaan de ogen is open!!!! Ook van de mensen die daar komen ga ergens anders je drugs halen dan hebben de kinderen rust!!
Cerebrus (21-11-2016 om 14:16)
Dus meneer wordt z'n huis uitgezet?
Anoniem (20-11-2016 om 22:59)
Heb weer eens lang geduurd. Maar misschien gaat hij het nu wel leren en wat meer aan zijn kinderen gaat denken Door gewoon weg normaal een baan tegaan zoeken en stoppen met dealen. Want zeg nu zelf gun je je kindjes zo een leven .. papa zit weer vast en voor hoelang nou weer
Anoniem (20-11-2016 om 20:45)
Werd weer eens tijd.. Misschien dat hij het nu wel leerd en gewoon aan zijn kinders gaat denken Door simpel weg gewoon tegaan werken......
Cookie-instellingen beheren