Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Verkeersruzie vooraf aan ongeluk A58 Waarde

Toegevoegd: 21-11-2016, 10.03 uur - Update: 21-11-2016, 10.36 uur
De politie heeft ter plekke een verdachte aangehouden. De politie heeft ter plekke een verdachte aangehouden.
De politie heeft ter plekke een verdachte aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

WAARDE - Aan het verkeersongeluk vanochtend op de A58 bij Waarde ging een verkeersruzie vooraf. Dat schrijft de politie op Facebook.


Het ongeluk gebeurde rond 06.40 uur ter hoogte van Waarde. Ter plekke belandde een bestelbus op zijn kant. Volgens de politie ging aan het ongeluk een ruzie vooraf en is ter plekke een verdachte aangehouden. Het gaat om een 50-jarige man uit Westkapelle. Hij zou het ongeluk hebben veroorzaakt.

Twee voertuigen moesten worden getakeld. Het verkeer kon alleen via de vluchtstrook en dit zorgde voor een kilometerslange file tussen Kruiningen en Rilland. Het verkeer werd daarom tijdelijk over de Oude Rijksweg (N289) geleid.

Naar aanleiding van het ongeluk zal vandaag een spoedreparatie worden uitgevoerd aan de vangrail.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WKP (21-11-2016 om 20:54)
De bus is van de verdachte. Die overgens wel in wkp woont maar import is uit Polen. Het is niet zo een leuke man dus ik sta er eigenlijk niet van te kijken
wim (21-11-2016 om 19:27)
Een verkeersongeluk gebeurt altijd dat er een van de twee de schuldige is ,maar om nu toch zo tekeer te gaan als vijftigjarige dan ben je ziek niemand doet het expres lost het gewoon op en gebruik je fatsoen wat heel normaal is
Gitta (21-11-2016 om 17:20)
Ik ben er ook een keer getuige van geweest op de A58. Kennelijk had een chauffeur een foutje gemaakt en moest de ander dat even laten merken door voor hem te gaan rijden en te remmen. Toen de gepeste automobilist naar de linkerbaan ging en de pester inhaalde, ging de pester er weer achteraan en haalde weer in om vervolgens weer te remmen. En dat ging zo een poosje door, geen idee hoe dit is afgelopen, maar wat een gevaarlijk gedrag ook voor de andere weggebruikers. Inderdaad zwaar straffen en nooit meer een rijbewijs.
PeterO (21-11-2016 om 17:16)
Als de politie de behoefte heeft om boetes uit te schrijven of idioten van de weg te halen, dan hoeft ze maar een paar uurtjes per dag op de A58 te patrouilleren.
gast (21-11-2016 om 15:55)
het lijkt vandaag de dag wel of iedereen steeds meer gehaast is en daardoor ook meer gefrustreerd. Het kan allemaal niet snel genoeg gaan blijkbaar. Ook komen er steeds meer auto's bij in het verkeer.
Ko (21-11-2016 om 15:30)
Valt dat het 1x in de zoveel tijd gebeurt. Zit al jaren dagelijks op A58 tussen 5 en 7 uur. Je wilt niet weten wat je allemaal mee maakt. Doe eens normaal en gun je medemens ook een plek op de weg. 'T raakt tijd voor begrenzing van personenauto's en inbouw tachograaf dat zou veel schelen om hufterig gedrag aan te pakken.
Cookie-instellingen beheren