Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil veelpleger in instelling

Toegevoegd: 21-11-2016, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 39-jarige T. uit Koewacht is maandag in Middelburg de ISD-maatregel geëist, een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers. In die tijd kan er met M. worden gewerkt aan zijn problematiek.


Volgens de deskundigen lijdt M. aan schizofrenie in wording en een nog niet nader te definiëren psychotische stoornis. M. wordt ervan verdacht op 18 september vorig jaar zijn vader te hebben mishandeld. Ook zou hij hem met een mes hebben bedreigd.

Op de bewuste dag was M. net vrij uit detentie en eenmaal thuis kwam het gesprek op een brand van het clubgebouw van de motorcrossers in Axel. M. ging direct door het lint en gaf zijn vader stompen en slagen tegen het hoofd, waardoor die een gescheurde wenkbrauw opliep.

De deskundigen M. sterk verminderd toerekeningsvatbaar, en zit inmiddels bijna een jaar in voorarrest. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (22-11-2016 om 13:57)
Zulke mensen zou je permanent uit de maatschappij moeten verwijderen. Genezen kun je ze niet.
Cookie-instellingen beheren