Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Jongen (12) slachtoffer van beroving

Toegevoegd: 21-11-2016, 21.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 12-jarige jongen uit Oost Souburg is vanavond rond 18.20 uur in zijn woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroofpoging. Het voorval vond plaats op de Reijersweg. De dief ging er fietsend zonder buit vandoor in de richting van Oost-Souburg.


Het slachtoffer werd vanaf de Torenweg in Middelburg door een andere fietser achtervolgd. Hij werd op de Reijersweg door hem achterhaald en tot stoppen gedwongen. De straatrover pakte hem bij de arm en eiste geld. De jongen had echter helemaal geen geld, waarna de dader er zonder buit vandoor ging en weg fietste in de richting van Oost Souburg.

Het zou gaan om een jongeman die circa 1.80 meter lang is. Hij heeft een normaal postuur. Hij had zwarte handschoenen, een grijze gewatteerde jas met een soort ruitmotief en een donkere kol aan die hij tot over zijn neus getrokken had. Verder had hij een grijze pet op met een gebogen klep, bijna tot over zijn ogen getrokken. Hij sprak gewoon Nederlands en reed op een rammelende herenfiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (22-11-2016 om 06:47)
Sterkte voor de jongen van 12 jaar. Er komen steeds meer straatrovers en de keurige burgers moeten zich jammer genoeg aan passen[.De overheid faalt door hun beleid van" je zoek het maar uit"!Dit beleid werd ook bij de troonrede bedoet met."Je moet voor je eigen zorgen"en dat doen straatrovers/dieven/kapitalisten enz. ook.De staffen zijn "Lachertjes" ] Ik als volwassene zou daar als het donker is nooit fietsen of je moet met meerdere zijn. P.s Dat gebedel om geld gebeurt ook overdag en is al jaren bezig.
v/d Muur (22-11-2016 om 06:47)
Kinderen beroven is zeker normaal op walgeren ? Andere kwetsbare zwakkere groepen worden ook niet ontzien. En waar is de overheid om deze kwetsbare groepen te beschermen ? Juist, wegbezuinigd door de huidige politiek die zich liever bezighoud met de stinkend rijken nog meer te laten stinken. Ik weet niet waar mijn vuisten meer van jeuken, van die laffe kinderberovers of van die laffe kinderberovers.
J (21-11-2016 om 23:24)
De manier waarop dit is gegaan komt toch wel erg overeen met het bericht over dat meisje van pasgeleden in Middelburg?
t (21-11-2016 om 22:43)
Dit is de 2e keer in 1 week tijd he?!! Daar in de zelfde buurt!
Cookie-instellingen beheren