Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Vrouw buiten bewustzijn, auto rijdt door

Toegevoegd: 22-11-2016, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In Breskens is vrijdag een 59-jarige fietsster buiten bewustzijn geraakt na een botsing met een auto. De bestuurder hiervan ging er na de aanrijding vandoor.


Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur op de kruising van de Deltahoek met de Duivelshoekseweg. Het slachtoffer werd geraakt door een zwart busje en raakte buiten bewustzijn. Omstanders troffen de vrouw gewond aan. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld worden ook haar fiets raakte beschadigd.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Volgens de vrouw kwam de zwarte bestelbus vanaf het bedrijventerrein gereden. Mensen met tips kunnen 0900-8844 bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-11-2016 om 17:56)
Wat ben je dan een onmens om na een aanrijdingdoor door te rijden ik hoop dat zen te pakken krijgen en niet met een lichte straf opsluiten maar wel veel zwaarder straf en natuurlijk je rijbewijs voor god innemen
Planken (22-11-2016 om 16:51)
Opsporen en rijbewijs definitief schorsen. Het zal wel een taakstrafje worden, als er ooit de moeite wordt gedaan deze crimineel op te sporen natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren