Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldieven gepakt dankzij groepsapp

Toegevoegd: 22-11-2016, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vanmiddag aan de Zusterstraat in Goes twee winkeldieven aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man en een 18-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Het duo had een geprepareerde tas vol cosmetica bij zich.


Een alerte winkelier aan De Spinne deelde na een winkeldiefstal rond 13.15 uur bewakingsbeelden met collega-winkeliers via de ondernemersapp die winkeliers in Goes gebruiken om onder andere dieven snel in de kraag te kunnen vatten.

Dankzij dit bericht kon de politie het duo rond 13.45 uur aanhouden. In hun auto werden ook nog vermoedelijk gestolen cosmetica gevonden. Het tweetal is voor onderzoek vast gezet. De spullen zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren