Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Fietser gewond door botsing met auto

Toegevoegd: 22-11-2016, 19.48 uur
Het ongeval op de kruising in ’s-Gravenpolder. Het ongeval op de kruising in ’s-Gravenpolder.
Het ongeval op de kruising in ’s-Gravenpolder.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeval op een kruising in ’s-Gravenpolder is aan het einde van de middag een fietser gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 17.45 uur door nog onbekende oorzaak in botsing met een personenauto. Dit gebeurde op de kruising van de Populierestraat met de Goesestraatweg.

Nadat de gewonde ter plaatse was behandeld is deze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (23-11-2016 om 07:06)
Helaas dat er eerst een ongeval moet gebeuren. Maar dat is ook wel eens te verwachten ook. Zoals de fietsers vanuit Goes daar al het kruispunt afsnijden, door over de wegbaan zelf te fietsen is ook niet echt meer normaal. En vervolgens fijn drie breed te blijven fietsen. Een controle op het eind van de dag zou een berg opleveren.
Cookie-instellingen beheren