Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 51 km

Meisje van scooter getrapt in Middelburg

Toegevoegd: 23-11-2016, 19.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Vlissingsestraat in Middelburg is maandag een 17-jarig meisje van haar scooter getrapt door een tot nu toe onbekende bromfietser. De politie zoekt getuigen.


Het meisje reed tussen 15.00 en 15.15 uur over de Vlissingsestraat en hoorde dat achter haar een andere scooter reed. Op een gegeven moment passeerde deze scooter haar. Bij het passeren gaf de bestuurder van de scooter om onduidelijke reden een flinke trap tegen de scooter van de 17-jarige Middelburgse. Zij kwam hierdoor hard ten val. Het meisje raakte lichtgewond.

Met haar voorwiel raakte ze nog net een fietser die voor haar reed. De fietser raakte in onbalans en viel eveneens op de grond. Omdat de scooterrijdster onder haar scooter lag kon ze niet direct opstaan. Ze werd geholpen door een voorbijganger die haar en haar scooter van de grond raapte.

Deze voorbijganger gaf ook het signalement door van de bestuurder van de andere scooter. Hij of zij zou een feloranje jas aan gehad hebben en een zwart-witte helm op zijn/haar hoofd hebben dragen. De scooter die hij/zij bestuurde was grijs met blauw gekleurd en dan voornamelijk grijs. Volgens de getuige was de kentekenplaat afgeplakt.

Helaas heeft het meisje geen gegevens van de voorbijganger of van de fietser die ook ten val kwam. De politie zou graag met hen spreken over het voorval. Zij worden dan ook vriendelijk verzocht zich te melden. Dat kan persoonlijk op het politiebureau in Middelburg, Achter de Houttuinen, of via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (24-11-2016 om 00:43)
Fel oranje, lijkt me iemand van de gemeente of plantsoenen dienst of haven gebied.
Cookie-instellingen beheren