Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (14) opgepakt voor overval in Rotterdam

Toegevoegd: 23-11-2016, 19.12 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Een 14-jarige jongen uit Bruinisse is dinsdag aangehouden omdat hij samen met een nog onbekende andere jongen in Rotterdam een supermarkt zou hebben overvallen.


De overval werd op 12 januari van dit jaar al gepleegd en vond plaats bij 'het Kuipje' aan de Sportsingel in Rotterdam. Onder bedreiging van een mes eisten de twee het geld uit de kassa. Toen twee klanten de zaak binnenkwamen, gingen de daders er echter zonder buit vandoor.

In maart en oktober van dit jaar werden in de televisieprogramma's Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht beelden van de overvallers getoond. Dit leverde een aantal bruikbare tips op die door het Regionaal Team Overvallen van de Rotterdamse politie verder worden onderzocht.

Dinsdag 15 november kon de 14-jarige jongen uit Bruinisse als verdachte worden aangehouden. Hij is in afwachting van de rechtszaak op vrije voeten gesteld. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (6-12-2016 om 12:29)
Hij word verdacht en hij is nu in vrij stelling gebracht omdat het bewijs materiaal te laag is . en zou die jongen niet onderdwang gezet worden door die grote meneer..... we gaan zien groetjes
Erik (24-11-2016 om 09:13)
"op vrije voeten" in afwachting..... ? Waarom niet, hangende het onderzoek, gewoon vastzetten in Torentijd ? Mensen worden wel voor minder opgesloten in voorarrest. Misschien wel goed ook, want als hij tussen andere criminelen zit, beseft hij misschien wat hij gedaan heeft en komt dan misschien weer terug op het rechte pad......
Cookie-instellingen beheren