Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 20 km

Gewonden na frontale botsing Deltaweg

Toegevoegd: 24-11-2016, 09.37 uur - Update: 24-11-2016, 12.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - Bij een ongeluk op de 1e Deltaweg (N256) bij Kortgene zijn vanmorgen rond 07.40 uur drie mensen gewond geraakt.


Bij de botsing zijn twee voertuigen betrokken geraakt, vermoedelijk door een frontale botsing. Twee mensen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De derde persoon is ter plaatse behandeld.

De politie heeft de weg in beide richting afgesloten voor onderzoek. Medewerkers van Rijkswaterstaat leiden het verkeer om en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek. Rond 11.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beter uitkijken! (24-11-2016 om 18:09)
Ad en Marc, mijns inziens is het gewoon stom. Het is een rechte weg, er was geen mist (toch?) dus is een kwestie van gewoon je eigen strook aanhouden. Is dat echt zo moeilijk? Je kunt niet altijd van gemeente of provincie verwachten dat ze wegen breder maken, dat werkt alleen maar nog harder rijden in de hand. Zou wel willen weten waarom de ene persoon over de middenstreep kwam. Of was het een inhaalmanoeuvre? Dan heeft ie toch niet goed uitgekeken.... Beterschap toch maar weer...
Zeeuwse showride (24-11-2016 om 16:36)
Sterkte voor de betrokkenen. Maar waarom elke keer dat gezeik over wegen verbreden. Het wordt er niet veiliger op. Hou je gewoon aan de Vmax en haal niet in. 4baans is niet genoeg. Er zou OVERAL asfalt moeten liggen, da's nog veiliger ;)
ad (24-11-2016 om 14:44)
Sterkte voor alle betrokkenen, wat 'n klap moet ook dit weer geweest zijn. Het zoveelste frontale ongeluk deze maand in Zeeland, hoe komt 't toch...
marc (24-11-2016 om 12:20)
En dan durft de Schouwense Burgemeester met droge ogen beweren dat het niet nodig is om deze weg tot aan Hellegatsplein ook 4 baans te maken. De N59 en de N256 zijn zeer druk met het verkeer van Rotterdam naar Gent die via de WS tunnel gaan. Het uitbreiden van deze routen naar 4 baans zou de veiligheid ten goede komen. Het is nog wachten op de grote klap met vele doden. Jammer genoeg wacht de politiek hier vaak op. Dan gaan ze nog jaren debatteren of het wel of niet nodig is. Ondertussen wordt het ettelijke miljoenen duurder. Regeren is vooruitzien, maar geld dat ook voor onze regionale bestuurders???
Cookie-instellingen beheren