Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Politie controleert brommers in Middelburg

Toegevoegd: 24-11-2016, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een bromfietscontrole gehouden bij de Schroebrug in Middelburg. Er werden diverse bekeuringen uitgeschreven.


Van de gecontroleerde voertuigen kregen zeven bestuurders een boete voor de snelheid, één voor het rijden zonder rijbewijs en één voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs. Verder reed er iemand over het fietspad was niet was toegestaan.

De politie heeft één scooter inbeslaggenomen omdat er voor de derde keer zonder rijbewijs op werd gereden. Van zes brommers was de constructiesnelheid zo hoog dat ze opnieuw moeten worden gekeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frankie (25-11-2016 om 14:55)
Dat zal de leren... Meen je dit nou? Nooit jong geweest zeker, of jij was in je eigen illusie zeker een heel braaf persoontje. Zonde dat ze de jeugd niet lekker laten doen. Vind je het gek dat ze criminele dingen gaan doen als er niks door de vingers gezien word als ze lol hebben buiten.
harry (25-11-2016 om 10:25)
die electrische fietsen, veelal door ouderen bestuurd, zijn een groter gevaar op de weg, Ze kunnen soms zelf niet met deze snelheden uit de voeten. En het overige verkeer kan al helemaal niet de snelheid van een afstand goed inschatten omdat je niet kan zien of je met een gewone fietser of een E-bike te maken hebt.
dat zal ze leren! (24-11-2016 om 20:30)
uitstekende actie, dat ze leren! De wereld gaat ten onder aan al die hardrijders, op brommers notabene! Het moet toch niet gekker worden; hard te rijden op een brommer, crimineel, levens-gevaarlijk en super slecht voor het milieu!! Mooi, zo'n mega-vangst, maar liefst zeven stuks!
Henk (24-11-2016 om 18:19)
Het lijkt haast wel of bromfietsen en snorfietsen bij meneer agent op 1 staan. Ik ken iemand die voor de 2de keer van de week op de rollebank moest door de zelfde agent.... is dit niet een beetje veel van het goede, zijn we hierin niet erg doorgeslagen?
Anoniem (24-11-2016 om 17:34)
Langleve de WhatsApp groep waar deze controle voorbij kwam :) Maar goed, beter achter echte boeven aangaan, dan bromfietsen bekeuren die te hard gaan.
Cookie-instellingen beheren