Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Airbags uit auto’s gestolen Zierikzee

Toegevoegd: 24-11-2016, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - In de nacht van woensdag op donderdag zijn bij vijf personenauto’s in Zierikzee de airbags weggenomen. Alle auto’s stonden in de buurt van de Nunnenplaat en de Oesterstraat.


De politie is op zoek naar getuigen. Bij de politie is tot nu toe een aangifte binnengekomen van een dergelijke diefstal. Bij een auto die geparkeerd stond aan de Nunnenplaat zijn twee airbags weggenomen.

Toen agenten een buurtonderzoek gingen doen werden zij op de hoogte gesteld van het feit dat er mogelijk in nog vier auto’s was ingebroken. De politie roept benadeelden op om aangifte te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joh (24-11-2016 om 22:02)
Nou, dat was vorige week hier ook het geval in Goeszuid, airbag weg !!! Dezelfde soort auto's ,in een straat. Maar dat was geen nieuws..die bendes zijn lekker bezig... vast op bestelling!!
Cookie-instellingen beheren