Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Drietal opgepakt met plannen voor drugslab

Toegevoegd: 26-11-2016, 11.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Donderdagmiddag zijn bij een loods aan de Deltahoek in Breskens drie mannen aangehouden. Het drietal wordt verdacht van het opzetten van een drugslaboratorium.


Agenten zagen aan de Deltahoek een verdachte bestelbus bij een loods staan. Uit de loods kwamen twee mannen, die verklaarden bij de bus te horen. In de loods werden een hoop spullen aangetroffen die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van drugs. De twee mannen (27 en 31 jaar) werden rond 12.00 uur aangehouden. Het gaat om inwoners uit Aardenburg.

Rond 12.45 uur kwam een man aangereden die de beheerder van de loods bleek te zijn. Ook hij werd aangehouden. Het gaat om een 46-jarige inwoner uit Breskens. De drie mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten.

Politie en justitie startten een onderzoek in de loods. In overleg met de Officier van justitie werden in totaal twintig pallets met goederen, die gebruikt kunnen worden voor een drugslaboratorium, afgevoerd. De drie aangehouden mannen zijn vrijdag verhoord en vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. Ze blijven verdachte voor deze zaak en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren