Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 381 km

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2016, 20.48 uur - Update: 27-11-2016, 13.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeluk in Vlissingen is vanavond een 68-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden op een zebrapad.


De botsing vond even voor 20.00 uur plaats in de Scheldestraat ter hoogte van de De Willem Ruysstraat. De voetganger werd aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 69-jarige vrouw uit Vlissingen.

Omstanders hebben zich over het slachtoffer ontfermd waarna hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De auto raakte beschadigd en is weggesleept door een bergingsbedrijf. De automobiliste is naar het politiebureau meegenomen voor verhoor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerda (27-11-2016 om 13:09)
zal wel niet de 1ste keer zijn, wie is er op het idee gekomen om een zebrapad pal bij een bocht te maken. Verder op de bocht van Aagje Dekenstraat en Badhuisstraat heb je ook al een zebrapad die ook gevaarlijk is. Heb zelf bijna een ongeluk gehad met het oversteken. Daarom steek ik de Aagje Dekenstraat liever over tegenover de A.H, dan kan ik tenminste beide kanten het verkeer zien aankomen
Cookie-instellingen beheren