Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Grote ravage bij ongeluk N290 Hulst

Toegevoegd: 28-11-2016, 19.16 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een verkeersongeval op de Rondweg Hulst (N290) bij Hulst is maandagavond een flinke ravage ontstaan.


Ter plaatse kwamen een camper en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Ook een lantaarnpaal werd omver gereden. Het ongeluk gebeurde rond 17.25 uur en naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Over het aantal gewonden is nog niets bekend.

De N290 was in afwachting van de berging deels gestremd. Tijdens het bergen van de voertuigen ging de weg ook enige tijd volledig dicht. Verkeer kon omrijden via de Parallelweg West.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (30-11-2016 om 16:05)
Ziet er idd vreemd uit... staan beiden links ipv rechts. Maar door de klap natuurlijk. Blijkbaar is het op dat soort wegen moeilijk om je eigen strook aan te houden. Je schrikt je naar als er opeens iemand recht op je afkomt! Sterkte en beterschap.
marina (28-11-2016 om 22:32)
sterkte en beterschap aan betrokken, wat een hoop schade!!!!
Ronald (28-11-2016 om 22:26)
Dat moet een vreselijke klap geweest zijn, veel sterkte voor de betrokkenen. Het is net of er iemand aan het spookrijden was, maar is moeilijk te zien hoor.
Cookie-instellingen beheren