Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Flink wat schade bij botsing auto's Goes

Toegevoegd: 29-11-2016, 11.55 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (29-11-2016 om 14:28)
Het is ook niet voor nix een 30km zone
Goestafarian (29-11-2016 om 12:42)
Het valt mij ook op dat alle "verbeteringen" van de gemeente Goes in de v/d spiegelstraat totaal averechts uitpakken. Hun smoesje goesje dat er geen geld meer over was om het af te maken is bespottelijk gezien het aantal ongelukken is toegenomen. Het zoveelste falen van de gemeente Goes die maar niets voor elkaar lijkt te krijgen en het alleen maar erger maken omdat ze hun huishoudboekje niet op orde kunnen houden. Vroeger was het nog beter. Conclusie, de gemeente stopt veel, maar altijd net te weinig geld in de dingen nog slechter te maken. Beter dat ze gewoon niets doen en ontslag krijgen, dat kost minder en is uiteindelijk beter dan dat zij zich er mee bemoeien.
Sjors (29-11-2016 om 12:24)
Tsja, lijkt me vrij duidelijk. Rechts heeft voorrang, dus blauw/groene auto zit mis. Audi kwam ook niet later doorzetten zo te zien, aangezien de blauw/groene auto de Audi heeft geraakt en niet andersom. Het is, sinds de aanpassing daar, wel een stuk onoverzichtelijker geworden. De gemeente had beter de versmalling kunnen laten staan, dan moet je verplicht toch al afremmen.
Cookie-instellingen beheren