Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Jongen (15) en man (18) vast voor inbraken

Toegevoegd: 29-11-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandag een 15-jarige jongen en een 18-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van woninginbraken.


Volgens de politie worden de twee er van verdacht in 2015 en in oktober 2016 in Middelburg inbraken te hebben gepleegd. "We kwamen de verdachten op het spoor na een tip", zo zegt de politie. De officier van justitie gaf toestemming voor de aanhouding van de twee verdachten buiten heterdaad.

De 15-jarige Middelburger wordt overigens ook verdacht van het stelen van een bromfiets vanaf het station in Oost-Souburg in november 2015. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren