Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Man zwaargewond in Grijpskerke

Toegevoegd: 29-11-2016, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Op een erf aan de Hondegemsweg in Grijpskerke is dinsdagmiddag een man zwaargewond geraakt.


Rond 15.00 uur werd het alarmnummer gebeld. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden vervolgens opgeroepen. De ambulancedienst heeft de gewonde snel ingeladen en vervolgens naar een tankstation langs de A58 bij Goes gereden. Hier landde de traumahelikopter voor een rendez-vous.

De patiënt, die onder meer een hoofdwond had, is vervolgens per helikopter afgevoerd. Wat er precies is gebeurd is overigens niet bekend. Bezoekers van het tankstation en de verzorgingsplaats konden vanwege de rendez-vous enige tijd niet meer terug de snelweg op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlis (30-11-2016 om 11:08)
@bart weet je wat nog zieliger is dat die man mogelijk wel een filmpje makte voor bijvoorbeeld voor deze site en jij dan echt een kansloze reactie plaats en toch net dat filmpje van die agent gaat kijken op die site wie moet zich dan schamen een agent die het filmt of de man die eerst het filmpje gaat kijken en daarna een onzinnige en ondoordachte reactie plaats die maar ik zou als je ze zo zielig vind ze nooit bellen en nooit meer kijken op zulke site waar die filmpjes opduiken
Bas (30-11-2016 om 09:11)
Zo Bart, Beetje gefrustreerd jongen? Misschien moet je eens hulp gaan zoeken. Ik snap dat het heftig is dat je een agent hebt zien filmen maar MAN..MAN..MAN... gebruik je energie voor nuttige dingen joh.
jan willem (29-11-2016 om 23:53)
@ Bart: ff dimmen joh. Je weet niet van de hoed en de rand. Commentaar leveren is zo makkelijk. In jouw geval 'goedkoop' sukkel.
Bart (29-11-2016 om 18:26)
Ja ik was daar vanmiddag ook! En dan 1 meneer de Agent met zijn mobieltje filmen als de helikopter opstijgt.... ( je kan nog stukje zien op het filmpje) MAN.. MAN... MAN.... Komt lekker professioneel over hoor! Dat is dan de overheid, die ons moet helpen en bijstaan, en meneer staat daar doodleuk als een puber , maar nee als Agent en nog wel in uniform ook, tussen de hulpverleners te filmen. Wat een Sukkel zeg! Dat doe je toch niet? Je hebt een voorbeeldfunctie, en staat hij daar als een klein kind een trauma helikopter te filmen die opstijgt. Wat een blunder... ik zou me kapot schamen, als ik agent was, en zulke dingen deed..... Zou je baas dat ook leuk vinden als je zo er bij staat.......... Ongeloofelijk, wat een Actie van deze agent.
Cookie-instellingen beheren