Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie voor aanbrengen hakenkruizen Goes

Toegevoegd: 29-11-2016, 20.47 uur - Update: 30-11-2016, 11.14 uur
De aangebrachte graffiti.
De aangebrachte graffiti.
© Foto: Twitter / wa_goesoost
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagmiddag in Goes een 26-jarige man aangehouden voor het aanbrengen van graffiti. De dader tekende onder meer hakenkruizen.


Een medewerker van de politiemeldkamer zag rond 16.30 uur in zijn vrije tijd dat bij het UWV-gebouw aan de Piet Heinstraat en het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan in Goes graffiti werd aangebracht. Hij schakelde zijn collega's in en bleef zelf de verdachte volgen.

Diverse agenten en een hondengeleider gingen vervolgens op pad om de man aan te houden. Al snel kon een arrestatie worden verricht. De persoon wordt formeel verdacht van vernieling. Er zijn een aantal spuitbussen bij hem in beslag genomen. Na verhoor is de man met in vrijheid gesteld.

De man zal zich op een later moment bij de rechter moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (30-11-2016 om 09:27)
Dat sukkeltje heeft een geschiedenisles nodig.
Ronald (29-11-2016 om 21:15)
Die mogen ze van mij een emmer water en een tandenborstel geven en niet stoppen met schoonmaken, tot alle sporen verdwenen zijn, zo straf je een fascist zei Dolf.
Cookie-instellingen beheren