Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer zoekt naar vermiste hond

Toegevoegd: 30-11-2016, 07.54 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer van Rilland heeft dinsdagavond gezocht naar een vermiste hond. Het dier is inmiddels terecht.


De zes maanden oude herder Sjors verdween maandag in de buurt van de Adriaan Butijnweg. Nadat de brandweer van Rilland was benaderd om te helpen zoeken naar de hond werd officieel toestemming verleend om dinsdag met behulp van een warmtebeeldcamera op zoek te gaan naar de viervoeter.

De zoekactie door de brandweer had geen resultaat maar even later werd de hond gezien in de buurt van de Putkilweg. Een bewoonster van de Bathseweg trof de herder kort hierop aan, ving het dier en zorgde ervoor dat Sjors inmiddels weer bij zijn baasje is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (1-12-2016 om 22:06)
Ja Kees want de brandweer bestaat slechts uit een team van 2 man en hun enige taak is om brand te blussen (zucht) P.s monsterbord al geprobeerd ?
kees (1-12-2016 om 17:57)
Hallo brammie ,een baan zoeken ? ik vind het een ondoordachte reactie van jou,en ik ga je niet uitleggen waarmee ik bezig ben alle dagen ,maar ik kan je vertellen dat ik samen met alle belastingbetalers moet opdraaien voor dit soort acties van de brandweer .stel je eens voor je kot staat in de fik en de brandweer is later want ze zijn aan het zoeken naar een hond . leg dat maar eens uit .aan de mensen .
Bram (30-11-2016 om 22:32)
Kees zeur niet zo en ga eens een baan zoeken.
kees (30-11-2016 om 17:58)
de brandweer voor een vermiste hond ? van de burgemeester zeker?
johanna (30-11-2016 om 14:29)
ben blij dat de hond weer terug is bij het baasje . en ook fijn dat er mensen zijn die zich over zo een dier zich even willen inzetten om hem te helpen .
johanna (30-11-2016 om 13:13)
wat heerlijk dat het dier weer terug is bij de baas . en ook bedankt voor het opvangen ,er is toch gelukkig nog véél dierenliefde onder de mensen .
Cookie-instellingen beheren