Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (32) aangehouden voor drugsbezit

Toegevoegd: 30-11-2016, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een woning aan de Paul Krugerstraat is dinsdagmiddag een 32-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van drugsbezit.


De politie ging op rond 15.30 uur langs bij de woning van de verdachte. De man moest in verband met een politie-onderzoek namelijk nog DNA-materiaal afstaan. Vervolgens zagen de dienders door het raam dat er allerlei druggerelateerde zaken op tafel lagen.

De agenten sommeerden de verdachte de deur open te maken. Daaraan gaf hij gehoor. Vervolgens stonden er twee mannen in de deuropening. De verdachte en een 24-jarige Vlissinger. Beide mannen legitimeerden zich en vervolgens ging de 24-jarige man er vandoor.

De agenten waren echter in bezit van zijn rijbewijs en besloten bij de 32-jarige man te blijven. Deze is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. In de woning zijn verschillende soorten drugs gevonden. Deze zijn in beslag genomen.

De 24-jarige verdachte zal zich op een later moment bij de politie moeten melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren