Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Auto's in sloot Aagtekerke en Arnemuiden

Toegevoegd: 30-11-2016, 11.16 uur
Eén van de ongevallen van vanochtend.
Eén van de ongevallen van vanochtend.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij ongevallen in Aagtekerke en Arnemuiden zijn vanochtend auto's in een sloot terecht gekomen. Er was geen sprake van ernstig letsel.


Het ongeluk in Aagtekerke gebeurde rond 08.30 uur op de Pekelingseweg. Een personenauto bloog hier uit de bocht. Er kwam een ambulanceteam ter plekke maar de inzittende hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is geborgen.

In Arnemuiden gebeurde rond 09.10 uur een soortgelijk ongeluk. Deze auto belandde op zijn kop in de sloot. Het voertuig raakte total loss maar de automobiliste kon zelf uit haar auto kruipen. Ze raakte slechts lichtgewond. Ook haar auto is getakeld.

De beide ongelukken zijn vermoedelijk gebeurd als gevolg van plaatselijke gladheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (30-11-2016 om 17:52)
Het ligt altijd wel aan iets maar zeker niet aan de bestuurder. Ga op tijd weg als er een kans bestaat dat het glad kan zijn. Ik heb overigens niets van gladheid gemerkt hoor maar het is nu een mooi excuus om te gebruiken.
Walter Broekhuizen (30-11-2016 om 16:14)
Ik heb geholpen bij het ongeluk in Arnemuiden. Deze vrouw kon er niets aan doen. Het was spekglad. Gelukkig heeft ze zelf niets anders als een paar schrammen en snijwondjes. Jammer voor haar auto.
Tonnie (30-11-2016 om 14:18)
Tja, uutkiieken, ee.
michelle (30-11-2016 om 13:13)
Hoe voorkom je dit? Juist, op tijd van huis gaan en snelheid aanpassen!
'tis wa (30-11-2016 om 13:04)
jea, ut was hlad hlad vermorrughu
Cookie-instellingen beheren