Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 280 km

Auto van dijk na botsing, twee gewonden

Toegevoegd: 30-11-2016, 15.48 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Bij een verkeersongeluk in Sint-Maartensdijk zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de kruising van de Eerste Dijk met de Hogeweg. Ter plekke kwamen een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. De bestelauto reed van de dijk. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland raakte de inzittende bekneld en moest hij worden bevrijd.

De inzittende van de personenauto was al snel uit het voertuig. Beide slachtoffers waren bij kennis. Ze zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet verbaasd (1-12-2016 om 01:21)
Ha, een autootje van Post.nl. Verbaast me niks. Dat daar niet veel vaker ongelukken mee gebeuren is een wonder. Ze rijden als idioten en denken dat heel de weg van hun is. Woon zelf op een doodlopend padje van amper 1 auto breed en ze presteren het om zelfs daar met plankgas voorbij te komen, terwijl er toch een bord staat met het verzoek maximaal 30km/u te rijden. Hou steeds weer mijn hart vast dat er niet een keer een kind met een driewieler of gewoon een volwassene met de fiets van hun oprit komt. Post.nl zou iets kunnen, nee moeten doen !!! aan het rijfatsoen van hun medewerkers. Er is maar één woord voor het rijgedrag van de doorsnee Post.nl medewerker: asociaal !!
Cookie-instellingen beheren