Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Nog een arrestatie voor ontvoering De Koning

Toegevoegd: 30-11-2016, 16.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag opnieuw een arrestatie gedaan in de ontvoeringszaak rond de destijds 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke en de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel.


De twee werden op dinsdagmorgen 29 december 2015 ontvoerd bij een garagebedrijf aan de Aardenhoek in Breda. Gisteren maakte de politie bekend een 38-jarige man uit Oosterhout, een 39-jarige inwoner van Breda en een 27-jarige vrouw uit Enschede te hebben aangehouden.

Vandaag werd met toestemming van de officier van justitie een 51-jarige man uit Breda aangehouden. Ook hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering, die aan het begin van de nieuwjaarsnacht ten einde liep. De slachtoffers werden destijds ongedeerd aangetroffen in het buitengebied van Chaam.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren