Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Politieheli opgeroepen voor zoekactie

Toegevoegd: 30-11-2016, 20.31 uur - Update: 30-11-2016, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een politiehelikopter is woensdagavond opgeroepen om te helpen zoeken naar een vermiste vrouw. De vrouw is inmiddels terecht.


De vermissing werd rond 19.10 uur voor het eerst gemeld via Burgernet. Vijfduizend deelnemers kregen de oproep om naar de vrouw uit te kijken. Later verspreidde de politie het signalement van de vrouw ook via Twitter.

Volgens de politie was een melding binnengekomen dat de vrouw in overspannen toestand met de fiets vanaf huis was vertrokken. "Er was een serieuze afscheidsbrief verstuurd en we vreesden het ergste", zo schrijft de politie op Facebook.

Ook andere instanties werden door de politie op de hoogte gebracht van de vermissing. "Omdat werd verwacht dat de vermiste naar het strand zou gaan is via de marifoon contact gelegd met langsvarende scheepvaart, Rijkswaterstaat en de KNRM", aldus de politie.

Rond 20.35 uur werd de vrouw in goede gezondheid aangetroffen bij familie. De opgeroepen helikopter kon daarom boven Schouwen-Duiveland omkeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (30-11-2016 om 21:42)
Vaak komt het door psychische nood. De oorzaak is het als maar snijden in de gezondheidszorg en de marktwerking.Het kabinet is hier schuld aan alsmede de zorgverzekeraars. Hier in zeeland dus CZ.. Ze gaan over lijken
Cookie-instellingen beheren