Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flink wat schade bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 30-11-2016, 22.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op een kruising in Vlissingen is woensdag aan het begin van de avond flink wat schade ontstaan.


Rond 17.30 uur kwamen bij het kruispunt van de Sloeweg (N288) met de Weijevlietweg een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond maar wel was er zogezegd sprake van behoorlijk wat materiële schade. De beide voertuigen moesten namelijk worden weggesleept.

Vanwege de aanrijding moest het verkeer op de Sloeweg deels worden omgeleid. Dit zorgde voor flink wat oponthoud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (1-12-2016 om 11:00)
Hoezo oversteken? Alsof het alleen daar mis gaat. Het gaat ook regelmatig mis omdat mensen niet weten hoe ze moeten invoegen hoor. Gaan op de invoegstrook stilstaan...
J. (1-12-2016 om 06:37)
En jahoor ! de zoveelste die nog eventjes wilt oversteken. Het staat al op de lijst voor verbetering, maar hoe lang gaat dat nog duren?
Cookie-instellingen beheren