Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vermiste vrouw (22) Kloetinge terecht

Toegevoegd: 01-12-2016, 12.04 uur - Update: 01-12-2016, 12.48 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De politie is in Kloetinge en omgeving op zoek geweest naar een 22-jarige vrouw. De vrouw is inmiddels terecht.

De vermissing van de vrouw werd kort voor het middaguur gemeld via Burgernet. Via Burgernet werd ook het signalement van de vrouw verspreid. Mensen met tips werd gevraagd 112 bellen.

Rond 12.15 uur was de vrouw alweer terecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BOZKO (2-12-2016 om 19:17)
Vaak ontbreekt het aan goede zorg voor deze mensen. Worden vaak aan hun lot overlaten. Ze krijgen dan het idee dat niemand om hen geeft en raken verward. Het veroordelen van deze mensen is makkelijk. Instanties werken niet doelgericht en individueel genoeg naar de behandeling van een '' verward '' persoon. Ze worden vaak met pillen volgestopt omdat ze daar rustig van worden. Wat eigenlijk gewoon gemakzucht is.
Ferry V. (1-12-2016 om 20:55)
Ik kom tegenwoordig wekelijks verwarde en/of bedelende personen tegen in Goes en omgeving, en dan kom ik nog niet eens echt vaak buiten. Ik kende het wel van toen ik voorheen in de randstad woonde, maar zo een enorme en snelle toename vindt ik echt verontrustend, zeker voor zo een kleine gemeente in de provincie. En sorry dat ik het moet zeggen, het is gewoon een humaan falen van de overheid en andere instanties die zeggen deze problematiek in hun taken pakket te hebben, daar wel het geld voor vragen van de burgerij, maar hen niet de waren leveren.