Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij eenzijdig ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 25-10-2004, 09.08 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de kruising Jacob Catsstraat / Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen vond zaterdag omstreeks 22.50 uur een eenzijdig ongeval plaats.

Een 19-jarige Terneuzense bestuurder van een bedrijfsauto reed over de Willem de Zwijgerlaan, komende uit de richting van de Guido Gezellestraat. Op de kruising sloeg hij linksaf de Jacob Catsstraat in waarbij hij de controle over zijn voertuig verloor. De bedrijfsauto reed op de twee rechterwielen en kantelde.

De bestuurder en twee passagiers van 19 en 17 jaar, eveneens afkomstig uit Terneuzen, raakten gewond en werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bedrijfsauto werd geheel vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren