Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie voor schietincident Middelburg

Toegevoegd: 01-12-2016, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanochtend vroeg een 37-jarige man uit Goes in zijn woning opgepakt voor een schietincident deze zomer op industrieterrein Arnestein in Middelburg.

Op de bewuste zondagavond 17 juli werd rond 20.00 uur een witte personenauto klemgereden op de Herculesweg. Uit onderzoek bleek dat dit vermoedelijk was gedaan door de bestuurder van een donkerkleurige personenauto. De inzittenden van de witte personenauto zouden op de inzittenden van de donkere personenauto te hebben geschoten. Later werden ter plekke (patroon)hulzen aangetroffen.

De arrestatie van vanochtend kwam volgens de politie voort uit uitgebreid rechercheonderzoek. Bij de man thuis werd vanochtend huiszoeking gedaan. Hierbij werd een vuurwapen aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Het onderzoek van de politie loopt nog.

Eerder werd al een 41-jarige Middelburger opgepakt voor de schietpartij. Hij werd na verhoor weer heengezonden maar bleef wel verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (2-12-2016 om 02:05)
het is al verboden om zo'n ding te hebben! laat staan dat je het ook nog bij je hebt in de auto !! zegt al zoveel dat het tuig van de bovenste riggel is.!!! nog slechter is het als je zo'n pistool gebruikt dus die lui opbergen en nooit meer los laten!!!!