Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Jongens naar Halt voor afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 02-12-2016, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De politie heeft donderdag in Kloetinge twee jongens staande gehouden omdat zij illegaal vuurwerk hadden afgestoken. Dat meldt wijkagent Gilian de Visser op Twitter.


Volgens de wijkagent werden de twee staande gehouden nadat klachten waren binnengekomen over vuurwerkoverlast. De jongens worden doorgestuurd naar Halt.

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar komen in aanmerking voor een Halt-straf. Deze bestaat doorgaans uit een aantal gesprekken, het maken van een leeropdracht en het vergoeden van de ontstane schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (2-12-2016 om 17:06)
Gelijk vast zetten tot 1 januari. Klaar ermee. Zulke verpesten het voor iedereen
gerda (2-12-2016 om 15:56)
Denk je nou echt dat het gaat helpen om hun naar HALT te sturen. Ze lachen erom en over een week gaan ze weer vuurwerk afsteken. Alleen de volgende keer zorgen ze dat ze niet gepakt worden. Zo simpel is dat
Cookie-instellingen beheren