Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man mishandelt agenten na waarschuwing

Toegevoegd: 02-12-2016, 15.25 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 31-jarige man uit Sluiskil is door de politie aangehouden nadat hij gisteren een politiebiker had mishandeld. Ook mishandelde hij later nog een andere agent.


De biker had de Zeeuws-Vlaming donderdagavond rond 21.50 uur aangesproken op de Nieuwediepstraat. De verdachte fietste daar zonder verlichting en de agent wilde de man een waarschuwing geven. Volgens de politie ontstond echter een onaangenaam gesprek. "Vermoedelijk had de man alcohol gedronken. De agent rook namelijk een sterke alcohollucht. De man stond bovendien onvast op zijn benen en viel bijna om", aldus de politie.

Tijdens het gesprek sloeg de fietser de agent plotseling op zijn helm en in het gezicht. De biker gebruikte vervolgens pepperspray om de man aan te kunnen houden. Nadat deze was geboeid is hij voor verder onderzoek en verhoor naar het politiebureau gebracht. Daarmee was de kous nog niet af. In de ophoudkamer gedroeg de man zich volgens de politie namelijk zeer gewelddadig en agressief.

Tijdens het vervoer met een politiebus naar het politiecellencomplex Torentijd beledigde en bedreigde hij ook nog eens de agenten die hem naar Middelburg brachten. Toen een agent dichterbij de man kwam, kreeg deze een stomp in zijn gezicht. Hierop werd de 31-jarige wederom door agenten overmeesterd en geboeid. Het gedrag van de man veranderde tijdens de rest van de reis niet. De man is in een politiecel ingesloten en wordt vandaag verhoord.

De agenten hebben beiden aangifte tegen de man gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arfin (2-12-2016 om 17:14)
Duidelijk een gewelddadige gestoorde die ze beter voorgoed opsluiten. Het zal wel een taakstrafje worden.
Cookie-instellingen beheren